logo Cégünkről  Termékeink    Kapcsolat   

 

Pályázat

  A jelenlegi rohamos technológiai és informatikai fejlődés egyértelműen abba az irányba mutatnak, hogy a versenyszférában tevékenykedő vállalkozásoknak a kor színvonalának megfelelő, legmodernebb technológiákat és az IT alkalmazások széleskörű bevezetését kell alkalmazniuk a napi munkavégzésükbe a válságálló és fenntartható működés érdekében.
A Kecskés Kft. a folyamatos fejlesztési tevékenységben rendkívül elkötelezett azért, hogy a fő-, és a projektben is fejlesztendő tevékenységéhez kapcsolódóan a lehető legmagasabb színvonalú termékeket állítsa elő.
  A Kecskés Kft. a folyamatos fejlődést szem előtt tartva új gépeket (Doosan G60S-7 gázüzemű homlokvillás targonca, Aerservice mobil elszívók) szerzett be. Ezen kívül fontos, hogy a technológiai fejlesztés egyidejűleg és szervesen egészüljön ki magas színvonalú vállalatirányítási gyakorlatok és szervezeti fejlesztéssel. Ezért egy fő 24 órás soft skill képzésen vvett részt, valamint szervezet-, folyamat- és menedzsmentfejlesztés történt meg a Kft.-nél 50 órában a szervezeti struktúra és tevékenységek optimalizálása, a belső szabályzatok, kontrollok, munkafolyamatok, munkakörök fejlesztése érdekében.
  A vállalkozás technológiai megújulásának köszönhetően a termelékenysége nő, a vállalkozás még kiegyensúlyozottabb növekedési periódusba lép. A stabil gazdasági háttér hozzájárul a versenyképességének növekedéséhez, ill. kiegyensúlyozott szervezeti működéséhez és az (emberi) erőforrásaival való gazdálkodásához.

 

 

Szolgáltatásaink