logo Cégünkről  Termékeink    Kapcsolat   

 

Pályázat

  A projekt keretében beszerzésre került egy Koike PNC-12 Extreme típusú CNC plazma- és lángvágó berendezés, valamint egy Metron Athena típusú fényező-szárító kamra.
  A CNC berendezés technológiai szempontból egy programozható, rugalmasan működő automatikus gyártóberendezés. Leghatékonyabb tulajdonsága a nagyfokú rugalmassága, ugyanis a vezérlésbe táplált programok által rendkívül széles körű megmunkálási feladatokra képes, így széles körű termékpalettán tudunk mozogni a gyártáskor.
  A kamra hatásos por mentesítő hatása révén, a festés és szárítás biztonságosminőségi körülmények között, maximális higiéniai feltételek mellett tud lezajlani, a mérgező és káros anyagok koncentrációjának kialakulását a levegő felfelé áramoltatásával gátolja, ezzel is hozzájárulva a biztonságos munkakörülményt nyújtva.
  Az eszközök beszerzése révén növelni tudjuk a kapacitásunkat nem csak mennyiségben, de minőségben is.
   A megnövekedett piaci igényeknek is megfelelve szélesebb kört tudunk majd kielégíteni, a meglévő foglalkoztatottak megtartásával.
   A fejlesztést fontosnak tarjuk a versenyképességünk megtartása, valamint a jelenlegi piaci pozíciónk erősítése miatt is.
   A hatékonyság növelése és a minőség javulása a megrendelői kör bővülését eredményez, egyre nagyobb számban megjelenő EU tagállamokból érkező megrendelés jelentőssé tette az export szerepét cégünk életében.
  Az új és gyorsan magas minőség mellett előállított termékek, az erőforrások hatékony felhasználása, a kapacitások bővülése az önköltség csökkenéséhez, a bevételek és az eredmény növeléséhez járulnak hozzá. Célunk a további sikerek megalapozása hozzáadott értéknövekedéssel, az alkalmazott technológia fejlesztésével.

 

 

KOIKE PNC 12 Extreme CNC Plazma és lángvágó berendezés


 

 

Metron Athena fényező-szárító kabin


 

 

 

Rólunk

Cégünk lakatosipari tevékenységet folytat, ezen belül vállaljuk tűzgátló ajtók, különböző acélszerkezetek, csarnokok, előtetők, lépcsők, korlátok, kerítések, stb. gyártását, legyen szó festett, porszórt, horganyzott vagy rozsdamentes kivitelről.

 

 

Kik vagyunk?

Cégünk lakatosipari tevékenységet folytat,
ezen belül vállaljuk különböző acélszerkezetek,
csarnokok, előtetők, lépcsők, korlátok,
kerítések, stb. gyártását, legyen szó festett,
porszórt, horganyzott vagy rozsdamentes kivitelről.Bővebben...


 


Szolgáltatásaink